14.12.2022

Aizdevums medicīnas pakalpojumu segšanai

 

Esam novērojuši jaunu tendenci. Ja agrāk patēriņa kredīti tradicionāli tika izmantoti dzīvokļa remontam vai automašīnas iegādei, mūsdienās arvien populārāka kļūst aizdevumu lietošana personīgajām vajadzībām. Viena no tām ir medicīniskie pakalpojumi.

Aizdevums zobārstniecības pakalpojumiem

Viens no populārākajiem aizdevuma lietošanas mērķiem medicīnas jomā ir zobu ārstēšana. Par žilbinošu smaidu sapņojam visi, bet patēriņa kredīts šīs vēlmes īstenot dzīvē ļauj krietni ātrāk.

Pirmkārt, patēriņa kredīts ir ātrs veids, kā segt steidzamas un neplānotas stomatologa izmaksas. Tādas situācijas visbiežāk ietver nošķeltu zobu labošanu, plombēšanu vai implantēšanu. Populāri ir izmantot aizdevumu arī plānveida procedūru apmaksāšanai, piemēram, estētiskajai plombēšanai.

Protams, visu augstāk uzskaitīto pakalpojumu finansēšanu piedāvā arī līzings, tomēr patēriņa kredīts parasti ir pievilcīgāks vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, nav nepieciešama pirmā iemaksa – pietiek aizpildīt pieteikumu un atbilst mūsu noteiktajām prasībām. Otrkārt, nav nepieciešams uzglabāt pirkuma kvītis, faktūrrēķinus vai citādi pamatot savas izmaksas. Ja pakalpojumi noslēgumā maksās mazāk nekā gaidīts, atlikušo naudu iespējams izmantot savām vajadzībām.

Aizdevums citām veselības aprūpes izmaksām

Patēriņa kredītu var izmantot ne tikai zobārstniecībai – populāri ir arī citi medicīniskie pakalpojumi:

  • izmeklējumi un ārstu konsultācijas. Jebkurš ārsts piekritīs – vislabākā ārstēšana ir profilakse. Tieši tādēļ ieteicams visus rekomendētos izmeklējumus veikt profilaktiski, nevis vērsties pie ārsta tikai tad, kad sāp;
  • rehabilitācijas pakalpojumi. Pēc traumām vai intensīvām slimībām visātrāk atlabt palīdzēs rūpes par sevi un rehabilitācija. Patēriņa kredīta līdzekļus var izmantot gan, lai segtu rehabilitācijas izmaksas, gan sanatorijām, masāžām vai pat SPA pakalpojumiem;
  • ķirurģiskā ārstēšana. Patēriņa kredīts ļauj finansēt neplānotus ķirurģiskās ārstēšanas izdevumus vai plānveida operācijas, plastiskās vai estētiskās ķirurģijas pakalpojumus;
  • zāles vai medicīnas ierīces. Ja nepieciešami kruķi vai šinas, optikas preces, zāles vai ierīces hronisku slimību ārstēšanai vai simptomu atvieglošanai, šo preču izmaksas var segt ar patēriņa kredīta palīdzību.

Kā saņemt patēriņa kredītu?

Iesniedz pieteikumu aizdevumam mūsu vietnē tfbank.lv. Kalkulatorā ievadi vēlamo aizdevuma summu, termiņu un pārējos norādītos lauciņus. Pēc datu ievadīšanas lūgsim Tev apstiprināt savu identitāti – to iespējams izdarīt, izmantojot mobilo parakstu, “Smart-ID” lietotni vai arī veicot viena centa pārskaitījumu. Pēc identitātes apstiprināšanas uzreiz saņemsi mūsu piedāvājumu. Ja līguma nosacījumi būs atbilstoši Tavām iespējām, atliks to tikai parakstīt: elektroniski (ar “Smart-ID” lietotni vai mobilo parakstu) vai fiziskā veidā (līgumu piegādās DPD kurjers). Atkarībā no līguma parakstīšanas laika, nauda Tavā kontā ienāks tajā pašā dienā vai arī nākamajā darba dienā.