16.02.2023

Aizdevums ar mazu procentu likmi

Meklē aizdevumu ar vislabāko piedāvājumu, kas atbilst visām Tavām cerībām? Tu esi pareizajā vietā – mēs varam palīdzēt!

Mazi aizdevuma procenti – kā tas strādā?

Meklējot kredīta sniedzēju, kas atbilst aizņemšanās cerībām, pievērs uzmanību visiem tā piedāvātajiem nosacījumiem: gada procentu likmei, līguma noslēgšanas vai administrēšanas maksai un, protams, kredīta kopējām izmaksām. Lai arī internetā var atrast daudz pievilcīgu piedāvājumu, kas piedāvā īpašus nosacījumus, svarīgi atcerēties, ka, tāpat kā Tavas kreditēšanas vajadzības, zema gada procentu likme vai mazi administrācijas maksas procenti tiek piemēroti individuāli.

Pirmkārt, pirms Tev tiek piedāvāti konkrēti nosacījumi, tiek novērtēta Tava maksātspēja. Šo rādītāju ietekmē Tavi ienākumi, to ilgtspēja, citas saistības, parādi, vecums, ģimenes stāvoklis un citi rādītāji. Otrkārt, jāatceras, ka neatkarīgi no procentu likmes visas klienta un viņa ģimenes locekļu finansiālās saistības nedrīkst pārsniegt 40% no ienākumiem (atkarībā no ģimenes stāvokļa un kredīta mērķa šī summa var būt mazāka – līdz 20 % no ienākumiem), neieskaitot iepriekšējās saistības (citi kredīti, banku aizdevumi, līzings).

Mazi procentu piedāvājumi tiešsaistē

Vienkāršākais veids, kā saņemt aizdevumu, ir aizpildīt pieteikumu tiešsaistē. Pēc vēlamā aizdevuma veida izvēles TF Bank tīmekļa vietnes augšpusē, labajā pusē kalkulatorā izvēlies vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Ja redzamais ikmēneša maksājums Tev šķiet pieņemams, spied pogu “Pieteikties” (tieši sev pielāgotus un precīzus aizdevuma nosacījumus uzzināsi pēc pieteikuma aizpildīšanas). Jaunajā lapā, kas atvērsies pēc pogas nospiešanas, ievadi savus personas datus un kontaktinformāciju – šī informācija mums palīdzēs izskatīt konkrēti Tavu pieteikumu.

Lai saņemtu piedāvājumu, tālāk Tev būs jāapstiprina sava identitāte. To var izdarīt ar mobilo parakstu, Smart-ID lietotni vai veicot 1 centa pārskaitījumu uz bankas kontu. Atkarībā no tā, kā apstiprināsi savu identitāti, drīzumā uzzināsi, vai aizdevums tiks apstiprināts, kā arī tā precīzus nosacījumus.

Pēc aizdevuma piedāvājuma saņemšanas būs jāparaksta līgums: to varēsi izdarīt fiziski (līgumu piegādās “DPD” kurjers) vai elektroniski (ar mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni). Jautājumu gadījumā droši sazinies ar mums!