23.02.2023

Aizdevums līdz 5000 eiro

Vēlies iegādāties jaunu velosipēdu vai remontēt sava mājokļa jumtu? Ietaupi savu laiku un aizpildi pieteikumu patēriņa aizdevumam līdz 5000 eiro dažu minūšu laikā tiešsaistē tfbank.lv. Piesakoties aizdevumam dienas pirmajā pusē, naudu varēsi saņemt savā kontā jau tajā pašā darba dienā!

Kur var izmantot patēriņa kredītu līdz 5000 eiro?

Patēriņa kredīta lielākā priekšrocība ir tā, ka naudu var izmantot jebkurām vajadzībām. Lai to izmantotu, Tev nav jāvāc pirkuma kvītis, rēķini, vai kā citādi jāpamato savi izdevumi. Aizdevumu vari izmantot, kur vien vēlies un uzskati par vajadzīgu.

Kredīti 5000 eiro apmērā ir viena no izplatītākajām TF Bank klientu izvēlēm un visbiežāk izvēlas to izmantot šādām precēm un pakalpojumiem:

  • Mājokļa atjaunošanai. Par šo naudas summu var veikt vidēja izmēra dzīvokļa kosmētisko remontu, iegādāties jaunu sadzīves tehniku, segt daļu no renovācijas izmaksām vai iegādāties jaunas mēbeles;
  • Lietotai transportlīdzekļa iegādei vai esošā transportlīdzekļa remontam. Izmantojot patēriņa kredītu, iespējams ne tikai iegādāties lietotu automašīnu, motociklu, jaunu velosipēdu, bet arī salabot esošo transportlīdzekli vai kā citādi to atjaunot;
  • Medicīnas pakalpojumiem. Patēriņa kredīti bieži tiek izmantoti zobu ārstēšanai, plānveida operācijām, rehabilitācijai vai sanatorijām un medicīniskajam inventāram;
  • Personības attīstībai. Ja meklē veidus, kā investēt jaunā dzīves posmā, patēriņa kredīts var būt atbilde uz Tavu jautājumu: šo aizdevumu var izmantot profesionālu kursu vai studiju finansēšanai;
  • Brīvdienām, atvaļinājumiem vai personīgām vajadzībām. Vēlaties apprecēties konkrētā dienā, bet nebūs laika sakrāt nepieciešamo izmaksu summu? Šo aizdevumu var izmantot arī sen plānotu atvaļinājumu vai citu personisku vajadzību finansēšanai.

 

Ātrais aizdevums internetā 

Aizdevuma pieteikumu vari aizpildīt tfbank.lv tīmekļa vietnē un to var saņemt jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kas atbilst TF Bank kritērijiem. Pirmkārt, kredītam var pieteikties iedzīvotāji vecumā no 22 līdz 75 gadiem, kuri vismaz 4 mēnešus ir saņēmuši oficiālus ienākumus. Aizdevumi tiek piešķirti arī pašnodarbinātām personām – šādā gadījumā būs jāiesniedz vairāki papildu dokumenti, tostarp VID nodokļu maksātāja apliecība vai saimnieciskās darbības veicēja patents, bankas izraksti u.c.

Otrkārt, ikmēneša kredīta maksājums nedrīkst būt lielāks par 40% no Tava ikmēneša ienākumiem (atkarībā no ģimenes stāvokļa un kredīta mērķa, šī summa var būt mazāka - līdz 20 % no jūsu ienākumiem), atskaitot citas saistības (līzings nav izņēmums). Aptuveno ikmēneša maksājumu vari uzzināt vietnē tfbank.lv aizdevumu kalkulatorā: ievadi vēlamo aizņēmuma summu, aizdevuma termiņu un zemāk redzēsi paredzamo maksājuma summu.

Neaizmirsti, ka noslēdzošais lēmums par kredīta piešķiršanu ir atkarīgs no Taviem individuālajiem rādītājiem: vecuma, ģimenes stāvokļa, ienākumiem un to ilgtspējas, esošām saistībām, iepriekšējo kredītu maksātspējas, maksājumu vēstures u.c. Precīzu atbildi uz jautājumu, vai Tev tiks aizdota vēlamā summa, vari uzzināt, aizpildot pieteikumu aizdevumam tfbank.lv.

Kā saņemt ātro kredītu līdz 5000 eiro?

Daži vienkārši padomi, lai ātrāk saņemtu aizdevumu savā bankas kontā:

  • pirms pieteikuma iesniegšanas ievadītos datus pārbaudi vairākas reizes – pareiza informācija palīdzēs atbildi saņemt ātrāk;
  • aizpildi pieteikumu un paraksti līgumu darba dienas pirmajā pusē, no plkst. 9.00 līdz 14.00;
  • apstiprinot, savu identitāti, labāk izmanto mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni;
  • paraksti līgumu tiešsaistē, izmantojot to pašu mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni.

Ja rodas papildu jautājumi, Tev palīdzēs operatīvie TF Bank konsultanti, kuri sniedz palīdzību darba dienās no 9.00 līdz 18.00. Lūdzu, uzdod jautājumus, rakstot uz e-pastu info@tfbank.lv vai zvanot pa tālruni 66 090 800.