02.03.2023

Auto aizdevuma kalkulators

Nav noslēpums, ka jauna ģimenes auto iegāde var sagādāt pamatīgas galvassāpes – ir ne tikai grūti izvēlēties piemērotāko un labāko auto no plašā piedāvājuma klāsta, bet arī izlemt, kādā veidā par to visizdevīgāk norēķināties.

Auto iegāde: kas labāk - līzings vai kredīts?

Pēc lēmuma par auto iegādi pircējs bieži saskaras ar jautājumu – pirkt, izmantojot līzingu vai kredītu?

Lai arī līzings parasti tiek piedāvāts ar zemāku procentu likmi, patēriņa kredīts joprojām ir biežāka izvēle viena iemesla dēļ – pirmā iemaksa. Pērkot automašīnu līzingā, sākotnējā iemaksa parasti ir vismaz 10% no automašīnas kopējās pirkšanas summas. Savukārt, pērkot auto ar patēriņa kredītu, sākotnējā iemaksa nav jāveic.

Pēc automašīnas iegādes, izmantojot patēriņa kredītu, Tu uzreiz kļūti par tās īpašnieku. Savukārt, pērkot auto līzingā, nāktos nedaudz pagaidīt: par oficiālo auto īpašnieku kļūtu tikai pēc visu iemaksu veikšanas. Auto iegādāšanās līzingā parasti nozīmē arī to, ka automašīnai nepieciešama KASKO apdrošināšana, kas veido lielākas kopējās izmaksas. Starp citu, izmantojot patēriņa kredītu, Tu vari iegādāties ne tikai automašīnu: šis aizdevums var segt arī cita veida mehānisko transportlīdzekļu un motociklu pirkšanas izmaksas, jo Tev nav jāiesniedz kredītbankai nekādi pirkuma rēķini vai maksājumu dokumentu kopijas.

Kā noskaidrot auto kredīta ikmēneša maksājumu?

Auto kredīta kalkulators tiešsaistē – vienkāršs veids, kā noskaidrot, cik mēnesī būtu jāmaksā par vēlamo auto. Sāc ar to, ka vispirms izvēlies sev vēlamo automašīnu un apsver, cik ilgā laikā plāno atmaksāt visu aizdevuma summu.

Lai uzzinātu aptuvenās ikmēneša iemaksas, TF Bank tīmekļa vietnē izvēlies lapu “Auto kredīts”.  Tālāk lapas labajā pusē, kalkulatorā izvēlies vēlamo aizdevuma summu un termiņu, kā rezultātā zemāk redzēsi savu aptuveno ikmēneša iemaksu un aizdevuma nosacījumus. Svarīgi atcerēties, ka lodziņā ir redzama tikai aptuvenā summa – precīzu ikmēneša summu uzzināsi pēc pieteikuma aizpildīšanas. To vari izdarīt, nospiežot pogu ”Pieteikties”.

Saņem labāko auto kredīta piedāvājumu

TF Bank – uzticams partneris tiem, kas vēlas iegādāties automašīnu, izmantojot patēriņa kredītu. Aizpildi kredīta pieteikumu tiešsaistē, un mēs darīsim visu iespējamo, lai Tu saņemtu atbildi vienas darba dienas laikā. Mēs apsolām, ka jau nākamajā darba dienā Tu noteikti precīzi zināsi, kāds kredīts Tev var tikt piešķirts un kādas ikmēneša iemaksas būtu jāveic.