23.05.2023

Patēriņa aizdevums Tavu vasaras sapņu īstenošanai

Jauni sapņi vai negaidīti izaicinājumi – dzīve mēdz pārsteigt, taču ir labi, ka blakus ir uzticams risinājums! Izmanto TF Bank priekšrocības un saņem tiešsaistes aizdevumu no 500 līdz 15 000 eiro.

Kur var izmantot aizdevumu no 500 eiro?

Patēriņa aizdevuma lielākā priekšrocība ir tā, ka Tev nav jāpamato aizdevuma izmantošanas veids. Mēs neprasām pirkuma čekus vai rēķinus, tāpēc šo naudu vari izmantot visdažādākajos veidos.

Patēriņa aizdevumi no 500 eiro parasti tiek izmantoti šādām populārākajām vajadzībām:

  • Mājoklim – ar aizdevuma summu tiek veikts kosmētiskais remonts, iegādātas mēbeles vai jauna sadzīves tehnika.
  • Automašīnai – aizdevumu var izmantot esošās automašīnas remontam, jauna riepu komplekta iegādei vai vienkārši jaunai automašīnai.
  • Studijām – patēriņa aizdevums ir vienkāršs veids, kā segt pirmā studiju gada izdevumus vai studiju maksu.
  • Medicīnas pakalpojumiem – ne mazāk populāri ir ar patēriņa aizdevumu segt zobārstniecības izdevumus, arī samaksāt par rehabilitācijas vai izmeklēšanas pakalpojumiem.
  • Svētkiem vai svinībām – aizdevums palīdz īstenot visas savas vēlmes arī dzīves skaistākajos mirkļos, piemēram, kāzās.

Lai gan lielākajā daļā no iepriekš minētajām situācijām var izmantot arī līzinga pakalpojumus, patēriņa aizdevumam ir būtiska priekšrocība – tam nav nepieciešama sākotnējā iemaksa vai ķīla. Izdevīga ir arī iespēja vienu reizi visā aizdevuma periodā izmantot kredītbrīvdienas – nenorādot iemeslu, atlikt viena mēneša maksājumu, par to iepriekš informējot banku.

Ātrā aizdevuma noteikumi

Patēriņa aizdevumi tiek piešķirti visiem Latvijas iedzīvotājiem vecumā no 22 līdz 75 gadiem, kuriem ir pastāvīgi, oficiāli ienākumi pēdējos 4 mēnešus un kuri atbilst citām tiešsaistes bankas prasībām. 

Galvenais aizdevuma piešķiršanas rādītājs − ienākumi un to ilgtspēja. Svarīgi, ka summa, kuru vēlies aizņemties, nedrīkst pārsniegt 40% no kopējiem ienākumiem, neskaitot atlikušās finansiālās saistības – citus aizdevumus un līzingus. Papildu ienākumiem un to ilgtspējai tiek ņemti vērā arī citi rādītāji – personas vecums, dzīvesvieta un kredītspēja.

Aizdevumi no 500 eiro internetā vai pa telefonu

Vienkāršākais veids, kā izmantot patēriņa aizdevumu, ir aizpildīt pieteikumu tiešsaistē. To var izdarīt vietnē tfbank.lv. Pēc vēlamā aizdevuma veida izvēles kalkulatorā iestati aizdevuma summu un atmaksas termiņu, tad spied pogu ”Pieteikties”. Piesakies, izmantojot vienu no ieteiktajām metodēm, vai turpini pat bez reģistrācijas. Jaunā logā lūgsim Tevi ievadīt savus personas datus – tas mums palīdzēs novērtēt kredītspēju un aizdevuma atmaksas iespēju.

Atkarībā no pieteikuma aizpildīšanas brīža atbildi savam pieprasījumam saņemsi tajā pašā vai nākamajā darba dienā. Ja piedāvātie nosacījumi ir pieņemami, atliek tikai parakstīt līgumu. To var izdarīt tiešsaistē ar ”Smart-ID” lietotni vai fiziski – DPD kurjers var piegādāt līgumu uz Tavu mājas vai darba vietas adresi. Pēc līguma parakstīšanas nauda Tavā kontā nonāk tajā pašā vai nākamajā darba dienā.

Lai gan TF Bank šobrīd nepiedāvā iespēju pieprasīt aizdevumu pa tālruni, Tu droši vari zvanīt uz numuru  66 090 800, un mēs ar prieku atbildēsim uz visiem jautājumiem un palīdzēsim aizpildīt pieteikumu mājaslapā.