30.05.2023

Visērtākās aizdevuma saņemšanas iespējas

Kādi ir Tavi mērķi šogad – ceļojums, dzīvokļa remonts vai jauna automašīna? Iegūsti aizdevumu savu sapņu realizācijai vien ar pāris klikšķiem tiešsaistē, neizejot no mājām!

Aizdevuma saņemšanas veidi: tiešsaistē, pa tālruni vai fiziski

Mūsdienās vispopulārākais veids, kā saņemt aizdevumu, ir aizpildot tiešsaistes pieteikumu aizdevuma sniedzēja vietnē. Tas ir ļoti ērti un vienkārši, tādēļ šī metode ātri vien kļuva populārāka par fizisko aizdevuma saņemšanas metodi. Pietiek ar datoru vai mobilo ierīci, kam ir interneta pieslēgums, un Tu vari piekļūt savai internetbankai, lietotnei ”Smart-ID” vai elektroniskajam parakstam.

Nozīmīgs ir arī fakts, ka aizdevumu internetā var saņemt ļoti ātri. Piemēram, aizpildot pieteikumu TF Bank mājaslapā darba dienā un parakstot līgumu līdz 16.00, nauda Tavā kontā nonāks tajā pašā darba dienā. Ne mazāk svarīgi, ka šī metode ir arī droša un konfidenciāla – Tu apstiprini savu identitāti, izmantojot internetbanku, ”Smart-ID” vai elektronisko parakstu.

Daži aizdevuma sniedzēji nodrošina iespēju veikt aizdevuma pieprasījumu pa tālruni, tomēr ar telefona zvanu vien nepietiek. Piesakoties pa tālruni, jebkurā gadījumā Tev būs jāapstiprina sava identitāte, izmantojot internetbanku, ”Smart-ID” lietotni vai elektronisko parakstu. Tikai pēc tam tiks izskatīts pa tālruni iesniegtais pieteikums. Hipotekārais aizdevums parasti netiek piešķirts šādā veidā – šādi var iegūt tikai aizdevumu, kuram nav nepieciešama ķīla.

Arī citi pakalpojumu sniedzēji piedāvā aizdevumus kredītiestāžu fiziskajos izsniegšanas punktos vai partneru tirdzniecības vietās, tomēr šī metode aizņem krietni ilgāku laiku un nav tik ērta.

Kāpēc ir vērts saņemt aizdevumu pa telefonu?

Aizdevuma izsniegšana pa tālruni ir populāra metode tiem, kuri datoru lieto reti, piemēram, gados vecākiem cilvēkiem. Arī šai metodei lielākoties ir tie paši nosacījumi, kas aizdevumiem internetā – līgums tiek piegādāts, izmantojot kurjera pakalpojumus un naudas summa tiek izmaksāta divu darba dienu laikā.

Lai gan TF Bank nenodrošina iespēju pieprasīt aizdevumu pa tālruni, telefonsaruna ar mūsu konsultantiem var palīdzēt ātri un droši aizpildīt pieteikumu tiešsaistē. Zvani pa tālruni 66 090 800, un mēs palīdzēsim veikt visas nepieciešamās darbības pieteikuma aizpildīšanai.

Vai aizdevumi pa tālruni ir uzticami?

Drošība, iespējams, ir visizplatītākais jautājums, piesakoties telefona aizdevumam. Lai gan mūsdienās par drošību nav šaubu, telefona aizdevumi ir bijuši saistīti arī ar krāpniecību. Lai izmantotu telefoniski sniegto aizdevumu, ir svarīgi zināt, ka aizdevuma sniedzēji nekad neprasīs nosaukt savus bankas pieteikšanās datus. 

Krāpšanas un datu koplietošanas iespējamības dēļ aizdevumi internetā joprojām tiek uzskatīti par drošākiem – tādā veidā Tu norādīsi visus pieteikumā esošos datus bez papildu iejaukšanās.

Kā izmantot nodrošināto aizdevumu?

Lai izmantotu TF Bank aizdevumu ar zemiem procentiem, iesniedz pieteikumu tiešsaistē. Vispirms TF Bank mājaslapā atlasi sev interesējošo aizdevuma veidu. Lapas labajā pusē esošajā kalkulatorā iestati vēlamo aizdevuma summu un termiņu, tad noklikšķini uz pogas "Pieteikties". Augšpusē izvēlies savienojuma veidu un ievadi visus nepieciešamos datus. Pēc visu datu ievadīšanas apstiprini savu identitāti (ar “Smart-ID” lietotni, elektronisko parakstu vai 1 centa bankas pārskaitījumu) un gaidi atbildi no TF Bank par aizdevuma saņemšanu.

Pēc apstiprinājuma saņemšanas atliek vien parakstīt līgumu: to var izdarīt tiešsaistē vai arī fiziski, kad līgumu piegādās DPD kurjers. Pēc līguma parakstīšanas nauda nonāks Tavā kontā 1-2 darba dienu laikā.